Om Stedet

De fysiske rammer

Vi holder til på Lindersvold, som er en gammel herregård, tæt på Præstø fjord, i naturskønne omgivelser, der indbyder til læring, udfoldelse og fordybelse.

Lindersvold ligger på kanten af Præstø Fjord, kun få kilometer fra Faxe by. Skolecentret er en gammel herregård, ca. 1 km fra vandet med store parkområder, der indbyder til boldspil, dyrkning af grøntsager, hygge ved bålpladsen, og et værksted til sløjd og metalarbejde.

Nogle gange stårprogrammet på en tur til Feddet, en rask 3 km gåtur, langs vandet med udsigt til Præstø.
Turen er en del af Sjællandsleden, som er en 650 km lang sammenhængende vandrerute langs Sjællands kyst. Naturen ligger os på sinde, og vi drager den så meget som muligt indi vores hverdag.

Vi har også en dejlig skolegård med græsplæner, som er delvis belagt med brosten, i typisk herregårdsatmosfære. Her nyder vi at spise ude eller grille, når vejret tillader det.
Indenfor er der store klasseværelser, værksteder, en café og et bordtennisrum.

Skolen har også et kunstrum, hvor vi udstiller kunstværker produceret af elever, lærere og andre.

Ligeledes er der værksteder til træ- og metalarbejde.

Skolens køkken serverer frokostbuffet med salater og lune retter.